Презентація краєзнавчого видання "Школо рідна..."

2016-10-01

/Files/images/про школу №3.jpg

1 жовтня 2016 року в читальній залі ЦРБ відбулася презентація нового краєзнавчого видання «Школо рідна...». Книга є нарисом з історії Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. В.М. Мамая. На основі архівних матеріалів та усних джерел, у контексті розвитку освіти в Україні висвітлено основні віхи життя школи за останні 30 років.

На презентації виступили укладачі книги – колишній директор школи Пластун М.Х., колишній випускник Хоменко Д.В. та літературний редактор Криворучко Н.М., що багато років викладала у ЗОШ №3 українську мову та літературу. Своїми враженнями про нове видання поділились випускники школи різних років, а тепер підприємці, на чиї кошти була видана книга: Р. Лупашко, П. Дігтяр, І. Щибря.

На зустрічі також виступили вчителі-ветерани, що багато років працювали у ЗОШ №3: Мусієнко Н.Я., Шматкова Т.І., та інші. Від імені молодого покоління педагогів цієї школи привітала присутніх вчителька історії Мамай В.В.. а на закінчення зустрічі прозвучав гімн школи у виконання автора, вчителя музики Борщ Л.І.. Провела презентацію завідувачка відділом обслуговування ЦРБ Зубко Т.Д.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi