• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Культурно-мистецькі заходи
  • «Досвід та інновації в організації та проведенні масової роботи з читачами-учнями. Представлення цікавих проектів у формі печа-куча»

«Досвід та інновації в організації та проведенні масової роботи з читачами-учнями. Представлення цікавих проектів у формі печа-куча»

2016-11-18

/Files/images/IMG_20161118_103056.jpg

Як зацікавити дитину друкованим словом, які форми роботи найбільше приваблять її, як зробити дозвілля юного читача цікавим і корисним - всьому цьому був присвячений семінар бібліотечних працівників ЦРБ ім. В. Симиренка під назвою: «Досвід та інновації в організації та проведенні масової роботи з читачами-учнями. Представлення цікавих проектів у формі печа-куча»./Files/images/IMG_20161118_103658.jpg

/Files/images/IMG_20161118_105245.jpg

Ілюстративно-поетична копілка «Робота з дітьми - справа особлива», представлена Канівець Тетяною Миколаївною, познайомила учасників семінару з розмаїттям форм роботи з юними читачами Хлистунівської бібліотеки №1 та №2. Ільченко Ольга Володимирівна, завідувачка Вільшанською бібліотекою, для дітей повідала про історію успіху своєї бібліотеки в форматі печа-куча, переконливо доказавши, що працюючи з дітьми-читачами завжди і сам залишаєшся молодим. «Так, я – книгар! Так, я – бібліотекар! Потрібні ми всьому на перекір» - так назвала свою печа-кучу Артеменко Меланія Сергіївна з Мліївської бібліотеки №2, донісши необхідність своєї роботи на селі. Яскраві інноваційні форми роботи рекомендації книги були представлені Мошенець Ганною Олександрівною, бібліотекарем В’язівської бібліотеки №2, в презентації «Креативні напрацювання сільської бібліотеки в формі печа-куча ».

/Files/images/IMG_20161118_111816.jpg Обмін досвідом виявився дуже корисним, адже справити враження на сучасного читача, зробити бібліотеку яскравою, показати нестандартний зміст і форму, внести ауру новизни – завдання не з легких.

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi