• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Культурно-мистецькі заходи
  • Презентація в рамках всеукраїнського туру письменника МАКСА КІДРУКА на підтримку нового роману «Доки світло не згасне назавжди» у Городищі

Презентація в рамках всеукраїнського туру письменника МАКСА КІДРУКА на підтримку нового роману «Доки світло не згасне назавжди» у Городищі

2019-11-13

/Files/images/Макс.jpg

Відбулася презентація в рамках всеукраїнського туру письменника МАКСА КІДРУКА на підтримку нового роману «Доки світло не згасне назавжди» у центральній районній бібліотеці.


/Files/images/Макс 10.jpg

/Files/images/Макс0.jpg

Письменник і мандрівник побував у більш ніж 30 країнах світу та видав 9 романів, якими захоплюються читачі далеко за межами України. Романи Макса Кідрука – це суміш драматичної історії, реальності і добре обгрунтованої наукової фантастики.

Початок спілкування з читачами відвів другу і колезі – початківцю в літературі Юрію Даценку, який презентував свій дебютний роман «Пастка для різника» про рідне місто – Хмельницький.

/Files/images/Даценцко2.jpg

/Files/images/Даценко1.jpg

/Files/images/Даценко3.jpg

/Files/images/Макс 11.jpg

/Files/images/Макс111.jpg

/Files/images/Макс5.jpg

/Files/images/Макс6.jpg

/Files/images/Макс101.jpg/Files/images/Макс 108.jpg/Files/images/Макс117.jpg

/Files/images/Макс100.jpg

/Files/images/Макс112.jpg

/Files/images/Макс103.jpg

/Files/images/Макс104.jpg

/Files/images/Макс автограф (1).jpg

/Files/images/Макс автограф (2).jpg

Про роман «Доки світло не згасне назавжди»:

За словами автора, «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим. Звідси й сама назва роману.

Доповнена реальність:

Книга – інтерактивна, має доповнену реальність.Спеціальний мобільний додаток, розроблений під роман, розкриває для читачів додаткові можливості сприйняття. Так, завантаживши додаток на смарфон, можна поспілкуватися у чаті з одним з героїв або ж прочитати щоденник героїні. Крім того, обіцяють ще багато віртуальних цікавинок.

У Макса Кідрука оригінальний стиль, колоритна мова, він класний автор. Отримали величезне задоволення від зустрічі з письменником.

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi