Погляд на письменника крізь призму часу

2020-07-02

/Files/images/завантаження.jpg

На початку липня в читальному залі бібліотеки відбулася літературно-мистецька година до 125-ї річниці з дня народження нашого земляка і письменника Івана Ле.

Проходять десятиліття, народжуються нові покоління, а городищани шанують, вивчають та досліджують літературну спадщину земляка.

За сприяння сектору культури, молоді і спорту Городищенської райдержадміністрації створений фільм про письменника «Погляд на письменника крізь призму часу». Автор відео, член Національної спілки письменників України Олексій Тичко.

Багато цікавого розказав про письменника його товариш, житель м. Городище Могильний Григорій Миколайович. Про діяльність музею, пошуки та надбання розповіла Чаплій Павліна Василівна, директор меморіального будинку-музею Івана Ле.

Завідувач сектору культури Наталія Салій розповіла про районний літературний конкурс імені Івана Ле, який відбувався у лютому-березні 2020 року, переможцями якого стали – Лисенко Яна (перше місце) студентка агарного коледжу, Качур Оксана ( друге місце ) студентка професійного ліцею і Дудко Яна (третє місце) учениця економічного ліцею.

До уваги гостей презентовано виставку - вернісаж особистості «Іван Ле – особистість на тлі епохи».

/Files/images/Шевченко (1).jpg

/Files/images/Шевченко (2).jpg/Files/images/Нагородження (2).jpg

/Files/images/Чаплієва.jpg

/Files/images/Нагородження (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi