ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВОЛОДИМИРА ГАДІОНА "ДРУГА ЛІНІЯ.(НЕ)ТАКТИЧНІ ІСТОРІЇ.

2020-08-27

/Files/images/Гадіон1.JPG

/Files/images/Гадіон-Microsoft-Word (2).jpg

В читальному залі Центральної районної бібліотеки ім. В.Симиренка відбулася презентація книги Володимира Гадіона «Друга лінія. (Не) тактичні історії» в рамках вшанування пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Ця книга - автобіографічний роман, правда про подвиги та будні наших солдат під час антитерористичної операції з уст очевидця та учасника АТО. Прототипами його героїв стали реальні особи, ті, кого автор знає особисто, змінені лише тільки імена. В книзі більше 20 оповідань, які розповідають про ту реальність, у якій доводиться жити нашим воїнам.

На заході були присутні: голова Городищенської районної державної адміністрації Ігор Ладнов, керівник апарату Городищенської районної державної адміністрації Людмила Пащенко, керуючий справами Городищенської районної ради Оксана Сенецька, завідувач сектору культури, молоді та спорту Городищенської районної державної адміністрації Наталія Салій, представники райвійськкомату, учасники бойових дій (АТО), представники закладів освіти району.

/Files/images/Гадіон.jpg

/Files/images/Гадіон2.jpg

/Files/images/Гадіон4.jpg

/Files/images/Гадіон5.jpg

Ігор Ладнов вручив подяку райдержадміністрації та районної ради автору книги Володимиру Гадіону за активну громадянську позицію, відданість справі захисту державного суверенітету, недоторканності, територіальної цілісності України, патріотичне виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня пам’яті захисників України.

/Files/images/Гадіон3.jpg

Всі заходи проведені з суворим дотриманням карантинних вимог.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi